Несколько тысяч киевлян завтра будут требовать ареста бандита и рейдера Дубового

Пікетування проти протиправних дій екс-депутата ВРУ Олександра Дубового

Прес-анонс:

У четвер , 28 квітня 2016 року о 13:00 розпочнеться акція протесту печерян з метою привернення уваги до протиправних дій екс-депутата ВРУ Олександра Дубового, який в незаконний спосіб відбирає у мешканців Печерських пагорбів земельні ділянки в центрі столиці. ВГО «Київське Віче» підтримує місцевих мешканців Печерська у захисті їх прав.

Точна адреса : вул. Землянська, 4 (земельна ділянка по вул Землянська – Землянський провулок, бульвар Дружби народів (між АЗС ANP та мостом Патона вздовж паркана)

Карта-Киева-логово

Вимоги учасників акції:

Об’єднати усі кримінальні провадження, в яких фігурують Олександр Дубовой, члени його родини та члени очолюваного їм злочинного угрупування в одне кримінальне провадження.
Повернути печерські землі, які «віджало» оточення Дубового, законним власникам.
Знайти винних у неодноразових підпалах території навколо клубного дому Renaissance elite apartments, що будується Дубовим на території Печерська.

Мета:

Привернення уваги до протиправних дій екс-депутата ВРУ Олександра Дубового, який в незаконний спосіб відбирає у мешканців Печерських пагорбів земельні ділянки в центрі столиці. Проти екс-депутата вже відкрито декілька кримінальних проваджень, але це його не зупиняє і він продовжує свою рейдерську діяльність.

Довідка:

Як повідомляють печеряни, Дубовий зараз, з численними порушеннями будує величенний «клубний дім» по вул. Землянська, 4. Для розчищення території елітного будівництва Добовий використовує екскаватори та влаштовує пожежі, знищуючи майно простих городян. Декілька людей похилого віку не витримали нервових навантажень і вже розпрощалися з життям.

Разом з цим, мешканців Печерську щоденно тероризують «тітушки Дубового». Кияни бояться виходити на вулицю і сплять у верхньому одязі. Охоронники екс-депутата все частіше стріляють по людях. Численні свідки вказують, що охоронники озброєні автоматичною зброєю.

На знак протесту ініціативна група Печерська за підтримки активістів перейменують вулицю, де живе екс-депутат, на його честь – в «Рейдерську» (вул. Землянська, 4).

2-300x108

Пікетування буде відбуватися із застосуванням звукопідсилювальної апаратури

Відповідальні особи за проведення пікетування: Олексієнко Ірина Сергіївна (066)304 9995